Automatische concepten

Failing to plan, is planning to fail

Op deze pagina vind je alle data waarop Masterclasses als de Q&A’s gepland staan. Lees goed welke voor jou in aanmerking komen en zorg dat je erbij bent!

Masterclasses met Gastsprekers

Elke maand vind er een masterclass plaats met een gastspreker. Deze gastsprekers zijn utigekozen op hun expertise en bieden toegevoegde waarde op het proces wat je doorloopt in dit programma. Het intensiveert je eigen groeiproces, en is rete waardevol. Wees erbij!

Iedereen die een training/programma volgt heeft toegang tot deze masterclasses!

Schrijf je in via de knop hieronder; zo komen ze automatisch terecht in je digitale agenda en krijg je een herinnering, vind je altijd de zoomlink van de masterclass terug, én ben je als eerste op de hoogte als er een wijziging plaatsvindt.

Data 2023: 23-11 om 20:00 / 21-12 om 20:00 

Data 2024 word binnenkort bekend

Q&A Live Sessies Groep

Let op! Deze sessies zijn alleen voor deelnemers van de online training zonder 1 op 1 coaching.

De twee-wekelijkse Q&A met mogelijkheid tot coaching in de groep voor iedereen die de online training zelfstandig volgt. 

In deze Q&A kan je alle vragen kwijt uit je werkboeken, als coaching vragen op jouw specifieke vraagstukken. Ik kijk persoonlijk met je mee dan.

Schrijf je in via de knop hieronder; zo komen ze automatisch terecht in je digitale agenda en krijg je een herinnering. Vind je tevens altijd de zoomlink van de Live Sessie terug, én ben je als eerste op de hoogte als er een wijziging plaatsvindt.

Data 2023: 15-11 om 16:00 / 1-12 om 16:00 / 15-12 om 16:00

Data 2024 word binnenkort bekend